Sarayönü’nde “Haydi bil bakalım” yarışmasında heyecan dolu final

EĞİTİM Yayınlanma : 02 Ocak 2026 01:17 Düzenleme : 02 Ocak 2026 01:19
Sarayönü’nde “Haydi bil bakalım” yarışmasında heyecan dolu final
Sarayönü’nde Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Haydi Bil Bakalım” Bilgi Yarışması, final etabıyla tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen final programı, Ahmet Hüdai Konferans Salonu’nda yapıldı.

HEYECAN DOLU FİNAL MÜCADELESİ

İlçedeki ortaokulların katılımıyla gerçekleştirilen yarışmanın finali, öğrencilerin bilgi düzeylerinin yanı sıra dikkat ve hızlarının da öne çıktığı anlara sahne oldu. Sorular ilerledikçe puanlar arasındaki farkın kapanması, salondaki heyecanı daha da artırdı.

Genel kültür ve temel derslerden oluşan sorular, öğrencilerin hem ders bilgilerini hem de yorumlama becerilerini ortaya koydu.

 

FİNALİ BAŞHÜYÜK ORTAOKULU KAZANDI

Final etabında Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, Mehmet Büyükeğen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Başhüyük Ortaokulu karşı karşıya geldi.

Karşılıklı doğru cevaplarla dengede ilerleyen yarışmanın son bölümünde Başhüyük Ortaokulu, yakaladığı avantajı koruyarak finali önde tamamladı ve yarışmanın birincisi oldu.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Final programını Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ilgiyle takip etti.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz tarafından takdim edildi.

 

HATIRA FOTOĞRAFLARIYLA SONA ERDİ

Program, öğrencilerin başarılarını ölümsüzleştirmek amacıyla çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Bilgi yarışması, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sunan ve okullar arasında sağlıklı rekabeti teşvik eden bir etkinlik olarak tamamlandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.