Seydişehir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki cami ve mescitlerde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı.
Çalışmalar, öncelikle kırsal mahalleler olmak üzere merkezde bulunan ibadethaneleri de kapsıyor.

İBADETHANELERDE KAPSAMLI ÇALIŞMA
Vatandaşların Ramazan ayını daha temiz ve sağlıklı ortamlarda geçirebilmeleri amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında cami ve mescitlerde genel temizlik ve hijyen uygulamaları titizlikle gerçekleştiriliyor.
Ramazan ayında camilerin yoğun olarak kullanılması nedeniyle temizlik çalışmalarına hız verildiği belirtildi.

“CAMİLERİMİZİ İBADETE HAZIR HALE GETİRİYORUZ”
Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Ramazan ayı öncesinde ibadethanelerin hazır hale getirildiğini belirterek şunları söyledi:
“Ramazan ayı öncesinde, kırsal ve merkez mahallelerimizde bulunan camilerimizde, vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadet edebilmeleri amacıyla kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir.
Yürütülen çalışmalar kapsamında ibadethanelerimizde genel temizlik ve hijyen uygulamaları titizlikle yapılmaktadır.
Bu çalışmalarla birlikte Ramazan ayının huzurunu, bereketini ve manevi atmosferini en güzel şekilde yaşayabilmemiz için camilerimizi ibadete hazır hale getiriyor, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ibadet edebilecekleri ortamlar oluşturuyoruz.”

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK
Belediye yetkilileri, temizlik ve bakım çalışmalarının Ramazan ayı boyunca ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirterek, ibadethanelerin hijyenik koşullarda hizmet vermesinin öncelik olduğunu vurguladı.








