Sınav heyecanı dorukta: Ordu'da öğrenciler son saniyede salonlara koştu

EĞİTİM Yayınlanma : 20 Haziran 2026 10:58 Düzenleme : 20 Haziran 2026 10:58
Sınav heyecanı dorukta: Ordu'da öğrenciler son saniyede salonlara koştu
Ordu'da YKS'nin ilk oturumu TYT öncesi, bazı öğrenciler sınav merkezlerine son dakika yetişirken, aileleri de dualarla destek verdi.
Sınav heyecanı dorukta: Ordu'da öğrenciler son saniyede salonlara koştu

Ordu'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) coşkusu yaşanırken, adayların bir kısmı sınav saatine dakikalar kala büyük bir koşuşturma içinde salonlara ulaşabildi.

Sınav heyecanı dorukta: Ordu\

TYT BAŞLANGICI VE YOĞUN GÜNLÜK AKIŞ

YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için Ordu'daki sınav merkezleri adaylarla dolup taştı. Bu önemli günde aileler de evlatlarını yalnız bırakmadı. Sınavın başlamasına kısa bir süre kala bazı adaylar, zamanla yarışarak salonlara yetişmek için adeta koştu.

Sınav heyecanı dorukta: Ordu\

Ailelerin Bekleyişi ve Duaları

Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, aileleri ise okul çevresinde endişeli bir bekleyiş içindeydi. Bazı aileler, çocuklarının sınavda başarılı olması için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti. Veliler, çocuklarının sınava iyi hazırlandığını ancak yine de heyecanlarının yüksek olduğunu dile getirdiler ve tüm sınava giren öğrencilere başarı temennisinde bulundular.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.