Sinop Belediyesi'ne ait bir çöp kamyonu, çöp toplama işlemini tamamladıktan sonra hareket ettiği sırada önünden geçen yaşlı kadını fark etmeden altına alarak ezdi.

DEHŞET VERİCİ KAZA ANLARI
Kaza, saat 14.30 civarında Ada Mahallesi Helvacı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 57 KE 273 plakalı çöp kamyonunu kullanan Ekrem D., çöp topladıktan sonra aracı yeniden hareket ettirdi. Bu esnada kamyonun önünden geçmekte olan 66 yaşındaki Fikriye Özdemir'i göremeyen sürücü, kadına çarparak altına aldı.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ne yazık ki yaşlı kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgedeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çöp kamyonunun yaşlı kadını altına aldığı ve üzerinden geçtiği anlar açık bir şekilde görünmektedir. Polis ekipleri, meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.







