Sivas'ta zirvedeki yiğidolar ödül töreni düzenlendi

SPOR Yayınlanma : 10 Ekim 2025 23:23 Düzenleme : 10 Ekim 2025 23:23
Sivas'ta zirvedeki yiğidolar ödül töreni düzenlendi
Sivas'ta 'Zirvedeki Yiğidolar' ödül töreninde başarılı sporcular ödüllendirildi, Vali ve belediye başkanı spora destek mesajı verdi.
Sivas'ta zirvedeki yiğidolar ödül töreni düzenlendi

Sivas'ta amatör spor haftasının kapanışında, başarılı sporcuların ödüllendirildiği bir tören düzenlendi. Etkinlik, kentteki bir otelde gerçekleştirilerek, uluslararası yarışmalarda derece alan sporcuları kutladı.

VALİNİN KONUŞMASI

Vali Yılmaz Şimşek, törende sporun disiplin ve azim gerektirdiğini vurgulayarak, Sivas'ın adını duyuran 29 sporcuyu tebrik etti. Ayrıca, aileler, antrenörler ve ilgili kurumları başarıda pay sahibi olarak övdü. Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas'ın spor şehri olduğunu belirterek, belediyenin 2 milyon lira nakdi ve malzeme desteği sağladığını açıkladı. Bu desteklerin gençleri spora yönlendirmek için yapıldığını ifade etti.

KATILIM VE ÖDÜL DAĞITIMI

Törene Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri, askeri protokol ve sporcular katıldı. Derece alan sporculara altın hediyeleri verildi, etkinlik Sivas'taki spora olan yatırımı vurguladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.