Şok! Genç itfaiye eri Hüseyin Koçtaş'ın acı sonu: Törende gözyaşları sel oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 24 Kasım 2025 03:24 Düzenleme : 24 Kasım 2025 03:24
Şok! Genç itfaiye eri Hüseyin Koçtaş'ın acı sonu: Törende gözyaşları sel oldu
Şanlıurfa'da trafik kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki itfaiye eri Hüseyin Koçtaş için Bahçe'de tören düzenlendi, cenazesi köy mezarlığına defnedildi.
Şok! Genç itfaiye eri Hüseyin Koçtaş'ın acı sonu: Törende gözyaşları sel oldu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Osmaniye Bahçe İtfaiye Amirliği personeli Hüseyin Koçtaş (25) için bugün Bahçe İtfaiye Amirliği binası önünde hüzünlü bir tören düzenlendi.

FELAKET ANI: İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI

Kaza, dün gece saatlerinde Suruç-Mürşitpınar kara yolu kırsal Yalınca Mahallesi mevkisinde meydana geldi. D.A. yönetimindeki 01 VM 794 plakalı otomobil ile İ.Ü. idaresindeki 54 KB 811 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SON VEDA: PROTOKOL VE SEVENLERİ TOPLANDI

Törene protokol üyeleri, itfaiye teşkilatı personeli, kurum amirleri ile Koçtaş'ın ailesi ve sevenleri katıldı. Törenin ardından Hüseyin Koçtaş'ın cenazesi dualar eşliğinde Nohut köyü mezarlığına defnedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.