Şok kaza: Kasis geçişi faciala döndü, motosikletçiler hastanelik oldu!

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Haziran 2026 05:08 Düzenleme : 28 Haziran 2026 05:08
Şok kaza: Kasis geçişi faciala döndü, motosikletçiler hastanelik oldu!
Eskişehir'de otomobilin kasisten çapraz geçerken arkasından gelen motosikletle çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Şok kaza: Kasis geçişi faciala döndü, motosikletçiler hastanelik oldu!

Eskişehir'in Osmangazi Mahallesi'nde yaşanan olay, trafik kurallarının hiçe sayılmasının nelere yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Basın Şehitleri Caddesi'nde meydana gelen kazada, bir otomobilin kasisten tehlikeli bir şekilde geçmeye çalışması, arkadan gelen motosikletin dehşet verici bir çarpışmasına neden oldu.

Şok kaza: Kasis geçişi faciala döndü, motosikletçiler hastanelik oldu! 1

MANEVRA HATASI FACİAYI GETİRDİ

Edinilen bilgilere göre, 21 yaşındaki B.İ. yönetimindeki 26 AOU 559 plakalı otomobil, cadde üzerindeki kasisten çapraz bir şekilde geçmek için ani bir manevra yaptı. Bu tehlikeli ve öngörülemeyen hareket, arkasında seyreden ve S.Ö. idaresindeki 26 ALD 021 plakalı motosiklet sürücüsünü hazırlıksız yakaladı. Motosiklet sürücüsü, otomobilin ani manevrasına zamanında müdahale edemeyerek aracına hızla çarptı.

Şok kaza: Kasis geçişi faciala döndü, motosikletçiler hastanelik oldu! 2

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü S.Ö. ile yolcu konumundaki E.Ö. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine hızla olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. Kaza ile ilgili başlatılan polis incelemesi ise devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.