Yozgat'ta tır dorsesi üst geçide takıldı, yol bir saat kapalı kaldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 28 Haziran 2026 05:29 Düzenleme : 28 Haziran 2026 05:29
Yozgat'ta tır dorsesi üst geçide takıldı, yol bir saat kapalı kaldı
Yozgat'ta bir tırın dorsesi üst geçide takıldı. Şoför yara almadan kurtulurken, yol bir saat boyunca kapalı kaldı ve ekipler müdahale etti.
Yozgat'ta tır dorsesi üst geçide takıldı, yol bir saat kapalı kaldı

Yozgat'ta bir tırın dorsesi, üst geçide takılarak asılı kaldı. Olay, sanayi sitesinden çıkarak Cemil Çiçek Bulvarı'ndan kent merkezi istikametine giden A.D. yönetimindeki 66 ABP 419 plakalı tırın açık kalan dorsesinin üst geçide çarpmasıyla meydana geldi.

Yozgat\

ŞOFÖR YARALANMADAN KURTULDU

Çarpmanın etkisiyle dorse, üst geçitte asılı kaldı ve tırdan ayrıldı. Şans eseri, tır şoförü A.D. bu olayda yara almadan kurtuldu. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine emniyet ve karayolları ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yozgat\

DORSE VİNÇ YARDIMIYLA İNDİRİLDİ

Ekipler, vinç yardımıyla dorseyi üst geçitten indirdi. Olay nedeniyle yol, yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. Bu durum, sürücüler ve yolcular arasında bir süreliğine sıkıntıya yol açtı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.