Suriye'de Esad rejimi karşıtı 21 diplomat görevlerine döndü!

SİYASET Yayınlanma : 04 Kasım 2025 02:36 Düzenleme : 04 Kasım 2025 02:36
Suriye'de Esad rejimi karşıtı 21 diplomat görevlerine döndü!
Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani, Esad rejimine karşı duran 21 diplomatın görevlerine iade edildiğini duyurdu.

Suriye Dışişleri Bakanı Hasan Şeybani, devrik lider Beşar Esad rejimine karşı duran 21 diplomatı görevlerine iade etti.

DİPLOMATLARLA YAPILAN TOPLANTI

Şeybani, iade edilen diplomatlarla buluşarak, onların Esad rejiminin gerçekleştirdiği suçları ifşa etme çabalarını takdir etti. Suriye halkının yanında durarak haklı davalarına destek vermelerinin önemini vurgulayarak, yeni hükümetin sözlerinin arkasında durarak etkin eylemlerle ilerlediğini belirtti.

ULUSAL GÜÇLENME ADIMI

Şeybani, Suriye'nin uluslararası ve bölgesel ilişkilerinin gerçek bir ortaklık ve entegrasyon temeline dayandığını ifade etti. Toplantının sonunda, 21 muhalif diplomatın görevlerine iade edilmesi kararı imzalanarak, bu adımın ulusal yetkinliklerin yeniden kazanılması açısından büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.