Tokat'ta 1. Ali Yücel Yağlı Pehlivan Güreşleri coşkusu yaşandı

SPOR Yayınlanma : 27 Eylül 2025 13:00 Düzenleme : 27 Eylül 2025 13:00
Tokat'ta 1. Ali Yücel Yağlı Pehlivan Güreşleri coşkusu yaşandı
Tokat Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda düzenlenen 1. Ali Yücel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Türkiye'nin önde gelen başpehlivanları mücadele etti.
Tokat'ta 1. Ali Yücel Yağlı Pehlivan Güreşleri coşkusu yaşandı

Tokat Belediyesi tarafından organize edilen 1. Ali Yücel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

PEHLİVANLAR ER MEYDANINDA

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen başpehlivanlar, kıyasıya mücadeleler sergiledi. Er meydanında Orhan Okulu, Serhat Elvan, İsmail Koç, Abdullah Güngör, Erkan Taş, İsmail Balaban, Mustafa Taş, Recep Kara gibi ünlü isimler yer aldı.

BAŞKAN YAZICIOĞLU'NDAN DESTEK MESAJI

Tokat Güreş Ağası Ahmet Akcan'ın da destek verdiği etkinlikte, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu vatandaşlarla bir araya gelerek sporculara başarı dileklerinde bulundu. Başkan Yazıcıoğlu, güreş sporuna verdikleri desteğin süreceğini ve güreşin tarihi önemine vurgu yaptı. Hz. Hamza'ya kadar uzanan köklü bir gelenek olan güreşin Tokat'ta yeniden canlandırılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Yazıcıoğlu, bu tür organizasyonların devamının geleceğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.