Toprak Razgatlıoğlu, memleketi alanyada coşkuyla karşılandı

SPOR Yayınlanma : 26 Ekim 2025 16:33 Düzenleme : 26 Ekim 2025 16:33
Toprak Razgatlıoğlu, memleketi alanyada coşkuyla karşılandı
Toprak Razgatlıoğlu, Alanyada büyük bir coşkuyla karşılandı. Sporcunun üçüncü dünya şampiyonluğu, memleketinde kutlandı.
Toprak Razgatlıoğlu, memleketi alanyada coşkuyla karşılandı

Dünya Superbike Şampiyonası’nda (WSBK) sezonu zirvede tamamlayarak kariyerinin üçüncü dünya şampiyonluğunu kazanan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, memleketi Alanya’da coşkuyla karşılandı.

GÖRKEMLİ KARŞILAMA ETKİNLİĞİ

Alanya halkı ve motosiklet tutkunları, milli sporcuyu görkemli bir konvoyla karşıladı. Dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Superbike Şampiyonası’nın 2025 sezonunu zirvede tamamlayan Razgatlıoğlu, Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Motosiklet konvoyuyla başlayan karşılamada yüzlerce motosiklet tutkunu, Dinek mevkiinden hareket ederek Razgatlıoğlu’nu karşıladı.

ŞAMPİYONUN DUYGULARI

Alanya halkı, sporcuyu Türk bayrakları ve alkışlarla selamladı. Toprak Razgatlıoğlu, şampiyonluk için teşekkürlerini sunarak, "Bu dünya şampiyonluğunu hep beraber elde ettik. Sizlerin sevgisi bizi güçlendiriyor," dedi. Ayrıca, MotoGP’de yarışacağı bilgisini vererek, "İlk Türk olarak orada olacağım için gururluyum," şeklinde konuştu.

ALANYA’YA OLAN BAĞLILIĞI

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Razgatlıoğlu’nun isminin bir yere verileceğini duyurdu. Ayrıca, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Toprak’a olan minnettarlığını belirterek, onun başarılarına inandıklarını vurguladı. Dünya şampiyonu, etkinlikte hayranlarıyla imza ve fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.