Türk turistlerden Yunanlı komisere çiçekli teşekkür

YAŞAM Yayınlanma : 19 Şubat 2026 04:52 Düzenleme : 19 Şubat 2026 04:52
Türk turistlerden Yunanlı komisere çiçekli teşekkür
Yunanistan'da hava muhalefeti nedeniyle mahsur kalan Türk turistler, Yunan gümrük komiseri Sarandos Frangoyanis'e teşekkür etti.

Yunanistan’ın Midilli Adası’na giden 50 kişilik Türk turist kafilesi, hava muhalefeti nedeniyle geri dönemedi. Adada kalan konuklara, Yunanlı gümrük komiseri Sarandos Frangoyanis yardımcı oldu.

YARDIM TEKLİFİ VE TEŞEKKÜR

Tur rehberi Hakan Dinç, Yunan komiserine çiçek vererek grup adına teşekkür etti. Grupta yer alan Burhaniyeli esnaf İsmail Talay, Midilli Valisi Konstantinos Muciris’in de kendilerini arayarak yardım teklifinde bulunduğunu belirtti. Talay, Yunan yetkililere minnettar olduklarını ifade etti.

OLUMLU DİYALOG VE DESTEK

Işık tutan bir yaklaşım ile Türk yolculara destek verdiklerini söyleyen Talay, yaşanılan zorluklara rağmen yerel yetkililerin gösterdiği dayanışmanın kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, tur rehberleri Hakan Dinç’e ve diğer yetkililere teşekkürlerini iletti. Seyahat acentesi Meis Turizm ve diğer destek verenlere de minnettar olduklarını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.