Tuzla'da polyester fabrikasında dehşet: Alevler her yeri sardı, ekipler anında müdahale etti!

ASAYİŞ Yayınlanma : 08 Nisan 2026 23:52 Düzenleme : 08 Nisan 2026 23:52
Tuzla'da polyester fabrikasında dehşet: Alevler her yeri sardı, ekipler anında müdahale etti!
Tuzla'da bir polyester fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında ve etkili müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Tuzla'da polyester fabrikasında dehşet: Alevler her yeri sardı, ekipler anında müdahale etti!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan bir polyester fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, Anıt Sokak'taki fabrikada henüz belirlenemeyen bir sebeple başladı ve kısa sürede büyüyerek fabrikanın büyük bir bölümünü etkisi altına aldı. Olay yerine ulaşan alevler ve yayılan yoğun dumanlar, çevrede endişe yarattı.

Tuzla\

FABRİKA ALEVLER İÇİNDE KALDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin yayılmasını engellemek ve yangını söndürmek için adeta seferber oldu. Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak, olası bir faciayı önlemek amacıyla sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun mesaisi saatlerce sürdü.

Tuzla\

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekiplerin fedakar çalışmaları sonucunda yangın nihayet kontrol altına alınabildi. Soğutma çalışmalarının ardından olay yerinde incelemeler başlatıldı. Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek ve olayın detaylarını ortaya çıkarmak için soruşturma başlattıklarını bildirdi. Bölgede yaşanan bu büyük yangın, sanayi bölgelerindeki güvenlik önlemlerini bir kez daha gündeme getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.