Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Çocuk Gelişimi Öğrencileri Materyalde Buluşuyor' etkinliğine katıldı. Etkinlik, üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ile Bilecik İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirildi.

EĞİTİCİ MATERYALLERLE PRATİK ÖĞRENME
Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, ders kapsamında hazırladıkları eğitici materyalleri okul öncesi eğitim alanında uygulamalı olarak kullandı. Matematikten sanata, oyundan dile kadar farklı gelişim alanlarına yönelik hazırlanan bu materyaller, anaokulu öğrencilerinin aktif katılımıyla uygulanarak öğrenme süreçlerine katkı sağladı.

75 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ VE 260 ANAOKULU ÖĞRENCİSİ BİR ARADA
Etkinlik kapsamında 75 üniversite öğrencisi ile 7 farklı okuldan 260 anaokulu öğrencisi, gün boyunca bir araya gelerek eğlenerek öğrenme imkânı buldu. Vali Sözer, etkinlik alanlarını dolaşarak çalışmaları yerinde inceledi, öğrenciler ve akademisyenlerle sohbet ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
VALİ SÖZER'DEN ANLAMLI TEŞEKKÜR
Vali Sözer, 'Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, yaptığımız her çalışmanın en kıymetli karşılığıdır. Üniversite öğrencilerimizin hazırladığı eğitici materyallerle çocuklarımızın gelişim süreçlerine katkı sunan bu anlamlı çalışmada emeği geçen akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.







