Düzce'de, motorlu araç trafiğine kapalı olan İstanbul Caddesi'nde yapılan denetimlerde kural ihlali yapan sürücülere toplam 993 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Zabıta ve Emniyet Ortak Denetimi
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, yayaların kullanımına açık olan İstanbul Caddesi'nde motorlu taşıtlara yönelik denetimlerini artırdı. Yasak olmasına rağmen bu caddeye giren araç sürücülerine, trafik kanununun 47-1C maddesi gereğince 993 TL ceza kesildi ve sürücüler olası ihlaller konusunda uyarıldı.

Denetimler Devam Edecek
Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Caddesi başta olmak üzere, motorlu araç trafiğine kapalı tutulan tüm alanlarda denetimlerin sıklıkla devam edeceği bildirildi. Amaç, yayaların güvenliğini ve bu alanların amacına uygun kullanımını sağlamak.








