Yozgat'ın Erdoğan Akdağ Mahallesi'nde bir apartman dairesinin mutfağında meydana gelen patlama, paniğe yol açtı. Henüz nedeni belirlenemeyen patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, olayda 1 kişi yaralandı.
GAZ SIKIŞMASI İHTİMALİ
Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir apartmanın birinci katındaki dairenin mutfağında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye, polis, doğal gaz ve AFAD ekiplerince söndürüldü. Patlama sırasında mutfakta bulunan 19 yaşındaki C.D. yaralanırken, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde ise patlama ve yangın nedeniyle hasar oluştu.
DUMANDAN ETKİLENENLER HASTANEYE KALDIRILDI
Site yöneticisi Hasan Uçar, patlama anında sitede bulunduğunu belirterek, "Ofisin önünde bekliyordum. Bir anda patlama oldu. Muhtemelen gaz sıkışması yaşandı. Hemen ambulans ve itfaiyeyi aradık. Arkadaşımız biraz yanıklar aldı." şeklinde konuştu. Öte yandan, yangının dumanından etkilenen apartmandaki 2 kişi de kontrol amaçlı olarak Yozgat Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.








