Yozgat'ta tefecilik operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ Yayınlanma : 03 Haziran 2026 12:37 Düzenleme : 03 Haziran 2026 12:37
Yozgat'ta tefecilik operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı
Yozgat'ta düzenlenen tefecilik operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Ele geçirilen mal varlığının değeri 7.6 milyon lira olarak belirlendi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, tefecilik faaliyetlerine karşı önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN FAALİYETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yozgat ve Ankara'da, 'Tefecilik ve Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığını Değerlerini Aklama' suçlarını işleyen 6 kişinin, 5 farklı adreste eşzamanlı olarak yakalandığı belirtildi. Operasyon sırasında yapılan aramalarda 7 cep telefonu, 6 sim kart, 3 USB bellek, 2 SD kart, 32 senet, 4 sözleşme belgesi, 4 tapu belgesi, 45 gram altın, 21 çeyrek altın, 1 Cumhuriyet altını, bıçak, 2 tabanca, 2 tabanca şarjörü ve 93 tabanca fişeği ele geçirildi.

BÜYÜK BİR MAL VARLIĞI TESPİT EDİLDİ

Ele geçirilen değerli madenler, senetler ve tapuların toplam değerinin yaklaşık 7 milyon 600 bin lira olduğu belirlendi. Gözaltına alınan kişilerin haklarındaki adli işlemlerin sürdüğü ifade edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.