Zara ilçesine yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi

SPOR Yayınlanma : 25 Haziran 2026 12:07 Düzenleme : 25 Haziran 2026 12:07
Zara ilçesine yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi
Sivas'ın Zara ilçesine yarı olimpik yüzme havuzu kazandırılıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol, ilçenin spor altyapısını güçlendirecek.

Sivas'ta spor altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar aralıksız sürerken, Zara ilçesine kazandırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi için önemli bir adım atıldı. Bu kapsamda Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında bir iş birliği protokolü imzalandı.

MODERN TESİSLER YOLDA

İmza törenine, Eski Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk gibi önemli isimler katıldı. Bu heyecan verici proje ile Zara'daki gençlerin ve tüm vatandaşların modern spor tesislerinden en üst düzeyde faydalanması hedefleniyor.

İLÇENİN SPOR ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Hayata geçirilecek olan yarı olimpik yüzme havuzu, ilçenin spor altyapısını önemli ölçüde geliştirerek bölgede sporun yaygınlaşmasına katkı sağlayacak. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Aşkın Bak olmak üzere, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Eski Ulaştırma Bakanı Mehmet Habib Soluk, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'e teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.