Zonguldak beyaz örtü altında: 82 köy yolu ulaşıma kapandı!

ÇEVRE Yayınlanma : 19 Ocak 2026 00:00 Düzenleme : 19 Ocak 2026 00:00
Zonguldak beyaz örtü altında: 82 köy yolu ulaşıma kapandı!
Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle Merkez, Kozlu, Alaplı, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerinde toplam 82 köy yolu ulaşıma kapandı. Özel idare ekipleri yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Zonguldak'ta etkili olan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, il genelinde toplam 82 köy yolunun ulaşıma kapandığı açıklandı.

KAR NEDENİYLE ULAŞIM AKSADI

Zonguldak'ta dün akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı, köy yollarında ulaşımın durmasına yol açtı. Merkez ilçede 22, Kozlu'da 19, Alaplı'da 10, Çaycuma'da 8, Devrek'te 19 ve Gökçebey'de 4 olmak üzere toplamda 82 köy yolu kar nedeniyle trafiğe kapandı.

EKİPLER YOL AÇMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Ulaşıma kapanan köy yollarını yeniden açmak için özel idare ekipleri harekete geçti. Ekipler, iş makineleriyle kapalı yollarda kar küreme ve temizleme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.