Ankara'da masaj salonunda 'taciz' tuzakları: 6 şüpheli tutuklandı

GÜNDEM Yayınlanma : 13 Aralık 2025 20:05 Düzenleme : 13 Aralık 2025 20:05
Ankara'da masaj salonunda 'taciz' tuzakları: 6 şüpheli tutuklandı
Ankara'da bir masaj salonunda, müşterileri 'taciz' iddiasıyla tehdit ederek para alan 6 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, kadın çalışanların rol aldığı bir tuzak kurup mağdurları baskı altına aldı.

Ankara'da bir masaj salonunda, müşterileri 'taciz' iddiasıyla tehdit ederek yüklü miktarda para aldıkları belirlenen 6 şüpheli tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, işletmede kadın çalışanların müşterilere yakınlık gösterip ardından 'taciz edildim' diye bağırdığı tespit edildi.

TEHDİT VE BASKI YÖNTEMİ

Bu aşamada diğer şüpheliler devreye girerek müşterileri ayrı bir odaya alıp 'cezanı keseceğiz' diyerek tehdit ettiler. Mağdurları 'masözleri taciz ettiğini kabul edeceksin, seni rezil ederiz' sözleriyle baskı altına aldıkları belirlendi.

PARALARIN AKTARILMASI VE YAKALANMA

Şüphelilerin, bu yöntemle müşterilerin banka hesapları ve kredi kartlarından yüksek tutarlarda para çektikleri, elde ettikleri paraları yakalanmamak için başkalarına ait hesaplara aktardıkları kaydedildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, hesap hareketlerinin incelenmesi sonucu 6 şüpheli gözaltına alındı.

ARAMA VE TUTUKLAMA

İş yerinde yapılan aramada bir kılıç ele geçirilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.