Arazi kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti!

ASAYİŞ Yayınlanma : 11 Kasım 2025 06:42 Düzenleme : 11 Kasım 2025 06:42
Arazi kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti!
Şanlıurfa Birecik'te arazi anlaşmazlığı kavgaya dönüştü. 17 yaşındaki Erol Çelik hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Tedavileri devam eden yaralıların durumu sürüyor.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, iki kardeş arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı trajik bir sonla noktalandı. Dün gece Meydan Mahallesi'nde patlak veren olayda, çıkan kavgada yaralanan dört kişiden biri olan 17 yaşındaki Erol Çelik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAVGA NASIL BAŞLADI?

Bozdere kırsal Mahallesi'nde ikamet eden iki kardeşin arazi meselesi üzerine başlayan tartışması, kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayın içine çocukların da dahil olmasıyla tansiyon daha da yükseldi. Çıkan arbedede Erol Çelik'in yanı sıra Yusuf Ç., Samet Ç. ve Doğan Ç. isimli şahıslar da yaralandı.

TEDAVİ SÜRÜYOR

Olayın ardından yaralılar, ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan 17 yaşındaki Erol Çelik, ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa merkeze sevk edildi. Ancak getirildiği hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer üç yaralının ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.