Başkan Kılca: ''Hizmetlerimizi istişareyle şekillendiriyoruz''

YEREL Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 12:55
Başkan Kılca: ''Hizmetlerimizi istişareyle şekillendiriyoruz''
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fetih Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek talepleri yerinde dinledi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, esnaf ziyaretleri kapsamında Fetih Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Kılca’ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Esnafla birebir görüşerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Kılca, “Esnafımız Karatay’ın gücüdür. Onların görüşlerini önemsiyoruz. Belediyecilik yalnızca fiziki yatırımlar değil, aynı zamanda gönül belediyeciliğidir. Bu doğrultuda esnaf ve vatandaşlarımızla sürekli temas halindeyiz” dedi.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-ziyaret1.jpg

“Ortak akılla Karatay’ı daha yaşanabilir hale getireceğiz”
Başkan Kılca, belediye hizmetlerinin ortak akıl ve istişare kültürüyle belirlendiğini belirterek, “Karatay’ı daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz belli aralıklarla sürecek” ifadelerini kullandı.

“Destekleriyle Karatay’a değer katıyoruz”
Vatandaş odaklı yönetim anlayışını benimsediklerini söyleyen Kılca, “Esnafımızın ve hemşehrilerimizin desteğiyle Karatay’a değer katmaya devam edeceğiz. Samimi ev sahiplikleri ve ekonomimize sundukları katkılar için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca-ziyaret2.jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.