Burhaniye'de Roman çocuklar için spor seçmeleri tamamlandı: Körfez takımları belli oldu

SPOR Yayınlanma : 04 Nisan 2026 20:35 Düzenleme : 04 Nisan 2026 20:35
Burhaniye'de Roman çocuklar için spor seçmeleri tamamlandı: Körfez takımları belli oldu
Burhaniye'de Roman çocuklar ve ailelerine yönelik düzenlenen spor seçmeleri tamamlandı. Futbol ve atletizmde il karmasına seçilen öğrenciler, ilçeyi temsil edecek.
Burhaniye'de Roman çocuklar için spor seçmeleri tamamlandı: Körfez takımları belli oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Roman çocuklar ve ailelerine yönelik olarak yürütülen Dayanışma, Ortak Hareket, Sosyal Toplum Projesi kapsamında körfez ayağı spor seçmeleri başarıyla gerçekleştirildi.

Burhaniye\

SEÇMELERDE DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Öğrencilerin büyük bir heyecanla mücadele ettiği seçmelerin ardından dereceye giren isimlere ödülleri verildi. Ödül töreninde, Gençlik Spor İlçe Müdürü Aslan Alparslan ve Turnuva Koordinatörü Bayram Çekiç, başarılı öğrencileri tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

Burhaniye\

İL KARMASINA SEÇİLENLER İLÇEYİ TEMSİL EDECEK

Körfez ayağı seçmeleri sonucunda futbol ve atletizm kategorilerinde il karmasına seçilen öğrenciler belirlendi. Futbolda küçük erkeklerde Gazi İlkokulu ve Pelitköy Halit Selçuk İlkokulu, yıldız erkeklerde ise Şehit Ahmet Çelik Ortaokulu ve Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu öğrencileri seçildi. Atletizmde ise kız ve erkek kategorilerinde Gazi İlkokulu, Şehit Ahmet Çelik Ortaokulu ve Pelitköy Halit Selçuk Ortaokulu öğrencileri il karmasına girerek ilçeyi temsil etme hakkı kazandı. Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan, başarılı genç sporcuları kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.