Cezaevinden çıktıktan sadece 104 gün sonra dehşet: Sokak ortasında cinayet!

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Ocak 2026 05:37 Düzenleme : 16 Ocak 2026 05:37
Cezaevinden çıktıktan sadece 104 gün sonra dehşet: Sokak ortasında cinayet!
Samsun'da cezaevinden çıktıktan 104 gün sonra eski eşiyle ilgili husumet yaşadığı kişiyi bıçaklayarak öldüren 28 suç kaydı bulunan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, cezaevinden çıktıktan 104 gün sonra bir kişiyi bıçaklayarak öldüren şahıs, adliyeye sevk edildi. Olay, Sanayi Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi.

28 SUÇ KAYDI BULUNAN ZANLI, ESKİ EŞİYLE İLGİLİ HUSUMETİ KAN DÖKTÜ

Edinilen bilgilere göre, kasten yaralama ve uyuşturucu suçlarından toplam 28 sabıka kaydı bulunan 2 çocuk babası Dursun Can (40), 4 yıl önce boşandığı eski eşini rahatsız ettiği iddia edilen Mesut İnan (50) ile karşılaştı. İkilinin arasında daha önceden husumet olduğu öğrenildi. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

BIÇAK DARBESİ HAYATINA MAL OLDU

Tartışma sırasında Dursun Can, yanında taşıdığı bıçakla Mesut İnan'ı göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan İnan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Göğüs kısmından aldığı bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen İnan'ın ölümü, çevrede büyük üzüntüye neden oldu. Şüpheli Dursun Can, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının, cezaevindeyken de Mesut İnan ile eski eşi nedeniyle aralarında husumet bulunduğu ve 02 Ekim'de cezaevinden çıktıktan 104 gün sonra bu cinayeti işlediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Dursun Can, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.