Antalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Eyüpspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamalarda takım içerisinden bilgi sızdırıldığı iddialarına sert yanıt verdi. Bulut, kulübün itibarını zedeleyen ve takıma zarar veren kişilerle aynı ortamda bulunmayacağını belirterek, "Bu takımda dürüst, emek veren, yüreğini ortaya koyan herkesin yeri vardır ancak bu armaya ihanet edenin yeri yoktur" dedi.

İÇERİDEN SIZAN BİLGİLER BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında elde edilen Eyüpspor galibiyeti sonrasında Erol Bulut, antrenman ve taktik bilgilerinin rakiplere sızdırıldığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Bu iddialara Başakşehir ve Eyüpspor cephelerinden yalanlama gelirken, Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, böyle bir bilgiye ihtiyaç duymadığını belirtmişti. Bulut, Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla iddialara açıklık getirdi.

'HAİNİ BULMAMIZ GEREKİYOR'
Bulut, rakip takımların bilgi almaya çalışmasının doğal olduğunu ancak asıl sorunun kendi içlerinden bilgi sızması olduğunu vurguladı. "Önemli olan bizim içimizden bilginin sızması. Bizim içimizdeki haini bulmamız," diyen Bulut, bilgiyi sızdıran kişiyi bulamama durumunda, bu bilgiyi kendisine aktaran kişiyi açıklamak zorunda kalacağını belirtti. Daha önce takımda görev yapmış bir analizci üzerinden bu konunun kendisine ulaştığını ve bu kişinin Hüseyin isimli bir şahıs olduğunu söyledi. Bulut, Antalyaspor teknik direktörü olarak kulübün ve takımın menfaatini düşünmek zorunda olduğunu ifade etti.
BEŞİKTAŞ MAÇI VE TARAFTAR VURGUSU
Hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde de açıklamalarda bulunan Erol Bulut, Beşiktaş'ın geniş bir kadroya sahip olduğunu ve tek tük oyuncuyla performanslarının düşmeyeceğini söyledi. Kendi takımlarının amacının puan veya puanlar almak olduğunu belirten Bulut, "Evimizde oynuyoruz, taraftarımızın takımın arkasında olmasını istiyoruz. Biz de en iyisini yapıp onları sevindirmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.







