Hatay'ın Erzin, İskenderun ve Reyhanlı ilçelerinde, hapis cezası ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 4 kişi gözaltına alındı.

ARANAN ŞAHISLARIN HİÇBİRİ KAÇMADI
Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan 5 ay 7 gün hapis cezası ile aranan M.G. ile bir yabancıyı ülkeye sokma ve kalmasına imkan sağlama suçundan 3 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası ile aranan A.Ç., Erzin ilçesinde yakalandı.

YAKALANANLAR ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ
İskenderun'da, Kıbrıs konteynerkent'te gerçekleşen kasten yaralama olayının şüphelisi Y.G. ve Reyhanlı'da, başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka veya kredi kartı üretme ve satma suçundan toplamda 19 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile aranan B.Ç. da yakalandı. Gözaltına alınan bu şahıslar, adli makamlara sevk edilerek tutuklanarak ceza evine teslim edildi.







