Hatay'da kaybolan genç 6. günde hala bulunamadı

ASAYİŞ Yayınlanma : 26 Şubat 2026 07:24 Düzenleme : 26 Şubat 2026 07:24
Hatay'da kaybolan genç 6. günde hala bulunamadı
Hatay'da kaybolan Uğur Çalışkan, 6 gündür aranıyor. Ailesi, AFAD ile birlikte yapılan çalışmalardan umutlu.

Hatay’da, penceredeki sinekliği parçalayarak evden ayrılan psikolojik rahatsızlığı olan bir genç 6. günde aranıyor.

YÜZDE BİR GÜNDE KAYBOLDU

Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi’nde yaşayan 27 yaşındaki Uğur Çalışkan’a 3 yıl önce bipolar bozukluğu tanısı konmuştu. Psikolojik sorunlarını aşmak için ilaç kullanan Çalışkan, 6 gün önce sabah saatlerinde misafir olarak kaldığı dayısına ait evin penceresindeki sinekliği parçalayarak evden ayrıldı ve kayıplara karıştı.

AİLEDEN YARDIM TALEBİ

Ailesi, durumu fark ettikten sonra kayıp başvurusunda bulundu. Çalışkan’ı bulmak için AFAD liderliğinde arama çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin sahadaki çalışmaları 6. gününde de devam ediyor. Aile, gençlerinin bir an önce bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.