Kayseri'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 200 kilogram tütün ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 22 Haziran 2026 22:48 Düzenleme : 22 Haziran 2026 22:48
Kayseri'de uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 200 kilogram tütün ele geçirildi
Kayseri'de jandarma ekipleri, uyuşturucu ve kaçakçılıkla ilgili yaptığı operasyonda 200 kilogram kaçak tütün ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ve kaçak tütün ele geçirildi.

KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE

Edinilen bilgilere göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve tütün kaçakçılığı ile etkin bir şekilde mücadele etmektedir. Bu çerçevede sürdürülen çalışmalarda, Pınarbaşı ilçesinde durdurulan bir araç ve tırda yapılan aramalarda, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLENLER

Yapılan aramalarda, 5 gram uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 200 kilogram bandrolsüz açık kıyılmış tütün ve 450 paket bandrolsüz sigara bulundu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili şahıslar hakkında başlatılan tahkikata devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.