Kütahya'da milli yüzücü Ömer Cengiz, belediye başkanı Kahveci tarafından onurlandırıldı

SPOR Yayınlanma : 30 Haziran 2026 11:03 Düzenleme : 30 Haziran 2026 11:03
Kütahya'da milli yüzücü Ömer Cengiz, belediye başkanı Kahveci tarafından onurlandırıldı
Kütahya'da milli yüzücü Ömer Cengiz, belediye başkanı Eyüp Kahveci tarafından başarıları dolayısıyla onurlandırıldı ve gelecekteki yarışmalarda başarı dilekleri iletildi.

Kütahya'nın İsabet Ortaokulu 7’inci sınıf öğrencisi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün milli yüzücüsü Ömer Cengiz, belediye başkanı Eyüp Kahveci tarafından ziyarete alındı. Ziyaret sırasında genç sporcunun babası ve antrenörü Ekrem Ruşen Akçay da hazır bulundu.

Kütahya\

BAŞARI DOLU SOHBETLER

Başkan Kahveci, Ömer Cengiz ile bir süre sohbet ederek onun elde ettiği başarıları dolayısıyla tebrik etti. Kahveci, genç yaşına rağmen gösterdiği azim ve disiplinin takdire şayan olduğunu vurguladı ve bu başarıların Kütahya ile Türkiye adına gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

GENÇ YETENEKLERİN DESTEKLENMESİ

Kahveci, milli sporcunun spor kariyerindeki gelişimini yakından takip ettiklerini belirterek, genç yeteneklerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Ömer Cengiz'in Türkiye'yi ulusal ve uluslararası organizasyonlarda temsil ettiğini söyleyen Kahveci, antrenörü Ekrem Ruşen Akçay ve ailesine de teşekkür etti. Gelecekteki yarışmalarda başarı dileklerini ileten Kahveci, genç sporcunun hem Kütahya’yı hem de Türkiye’yi gururlandırmaya devam edeceğine inandığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.