Kütahya Valisi Musa Işın, Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Simav ilçesini ziyaret etti. Akdağ Beldesi Boğazköy Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Işın, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini ve önerilerini dinledi.

ÇOCUKLARLA SAMİMİ DİYALOGLAR
Ziyaret sırasında özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Vali Işın, mahalledeki ihtiyaç ve beklentiler hakkında bilgi aldı. Mahallede yürütülen çalışmaları değerlendiren Işın, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı bir anlayışla sürdürüldüğünü vurguladı.

HAFIZ HASAN TAKAK'LA SOHBET
Vali Musa Işın, Simav’ın Akdağ Beldesinde 86 yaşındaki Hafız Hasan Takak’ı evinde ziyaret etti. 1968 yılından bu yana Boğazköy’de Kur’an kursu açmayan Takak, kendi evini ilim yuvası haline getirerek yaklaşık 2 bin hafız yetiştirdi. Vali Işın, Takak ile sohbet ederek hal hatırını sordu ve toplumun değerlerine sahip çıkmanın önemini dile getirdi.

OKUL BİNASINDA İNCELEMELER
Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde belediyeyi ziyaret eden Vali Işın, yapımı devam eden okul binasında incelemelerde bulundu. Yerel yöneticiler ve il protokolü ile birlikte yapılan ziyarette, Vali Işın, yerel hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde sürdürülmesinin önemine değindi. Eğitim yatırımlarının geleceğe yapılan en önemli yatırımlar olduğunu belirten Işın, okulun tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki öğrencilerin daha modern ve donanımlı bir eğitim ortamına kavuşacağını ifade etti.







