Park yerinden fırlayan araç, 3 metreden iş yerine uçtu: 'Pat pat' faciadan döndü

ASAYİŞ Yayınlanma : 07 Temmuz 2026 21:22 Düzenleme : 07 Temmuz 2026 21:22
Park yerinden fırlayan araç, 3 metreden iş yerine uçtu: 'Pat pat' faciadan döndü
Zonguldak'ta park halindeki otomobilin freninin boşalmasıyla kontrolden çıkan zirai tarım aracı, 3 metre yükseklikten iş yerinin önüne düştü. Olayda yaralanan olmazken araçlarda hasar oluştu.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde akılalmaz bir kaza yaşandı. Sürücüsünün dahi olmadığı bir otomobilin freninin boşalmasıyla başlayan zincirleme olayda, park halindeki bir 'pat pat' olarak bilinen zirai tarım aracı, yaklaşık 3 metrelik bir yükseklikten bir iş yerinin önüne düştü.

Park yerinden fırlayan araç, 3 metreden iş yerine uçtu: \

İş Yerinin Önüne Düşen Tarım Aracı Şok Etti

Alaplı Hükümet Caddesi ile Adliye Sarayı'nın arka sokağında bulunan Küçük Sanayi Sitesi yolunda meydana gelen olayda, park halindeki bir Kartal marka otomobilin bilinmeyen bir nedenle freni boşaldı. Hareket eden otomobil, önünde park halinde duran ve çiftçilerin sıklıkla kullandığı 'pat pat' olarak adlandırılan zirai tarım aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan tarım aracı, ana yol seviyesinden yaklaşık 3 metre aşağıda bulunan bir iş yerinin önüne ters bir şekilde yığıldı.

Park yerinden fırlayan araç, 3 metreden iş yerine uçtu: \

Can Kaybı Yaşanmadı Ama Maddi Hasar Büyük

Neyse ki kazada can kaybı veya yaralanma gibi olumsuz bir durum yaşanmadı. Ancak her iki araç da çarpışmanın etkisiyle ciddi maddi hasar aldı. Olay yerine gelen araç sahipleri, araçlarının durumunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Polis ekipleri, kazanın nedenlerine ilişkin inceleme başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.