Yıldırım Belediyesi, TBMM Kupası'nda büyük başarı elde etti

GÜNDEM Yayınlanma : 22 Nisan 2026 00:36 Düzenleme : 22 Nisan 2026 00:36
Yıldırım Belediyesi, TBMM Kupası'nda büyük başarı elde etti
Yıldırım Belediyesi, TBMM Kupası’nda 25 kulüpten 600 sporcunun katıldığı organizasyondan 6 kupa ile döndü. Başkan Yılmaz, sporcuları tebrik etti.

Yıldırım Belediyesi’nin spora ve sporcuya yaptığı yatırımlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen TBMM Kupası’nda Yıldırımlı jimnastikçiler dikkat çekti.

Yıldırım Belediyesi, TBMM Kupası\

YILDIRIMLI SPORCULAR BAŞARIYLA DÖNDÜ

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü, 25 farklı kulüpten 600 sporcunun katıldığı organizasyondan 6 kupa ile ayrıldı. Yıldırımlı sporcular; 2021 doğumlular kategorisinde birinci, 2020 doğumlularda üçüncü, 2017 doğumlularda dördüncü, 2016 doğumlularda üçüncü, erkekler 2019 doğumlularda ise takım halinde birinci olarak büyük bir başarı sergiledi.

BAŞKAN YILMAZ'DAN TEBRİK MESAJI

TBMM Kupası’ndan 2 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya ile dönen başarılı sporcuları kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz artarak devam edecek; Yıldırım’ı her alanda olduğu gibi sporda da marka bir ilçe haline getirme hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.