Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Kurban Bayramı vesilesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan anlamlı bir mesaj yayımladı. Erol, bayramların sadece kutlama günleri olmadığını, aynı zamanda merhamet, paylaşma ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna zamanlar olduğunu belirtti.
BAYRAMDA UNUTULMAMASI GEREKENLER
Başkan Erol, mesajında özellikle yaşlıların, ihtiyaç sahibi ailelerin ve uzun süredir görüşülemeyen yakınların bayramda hatırlanmasının önemine dikkat çekti. "Bazen içten bir ziyaret, samimi bir tebessüm ya da gönülden edilen bir bayram tebriği, en kıymetli hediyeden daha değerlidir" diyen Erol, bu basit ama anlamlı jestlerin bayramın ruhunu yücelttiğini ifade etti.
BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA OLACAK
Kurban Bayramı'nın paylaşma ve dayanışma ruhuna özel bir vurgu yapan Buharkent Belediye Başkanı, ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi ve bayram sofralarındaki bereketin paylaşılması gerektiğini söyledi. Buharkent Belediyesi olarak, vatandaşların bayramı huzur ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için tüm ekiplerin bayram süresince görev başında olacağını ve sahada aktif rol alacağını kaydetti. Başkan Erol, mesajını şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, sağlık, huzur ve bereket dolu nice bayramlar dileğiyle sonlandırdı.








