Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçiren tatilciler, tatilin bitimine bir gün kala dönüş yolculuğuna başladı. Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde, özellikle İstanbul istikametine doğru trafik yoğunluğunda artış gözlemleniyor.

Tatilciler Erken Dönüşe Geçti
Perşembe öğleden sonra başlayan ve 3 gün süren Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesine kısa bir süre kala, tatilciler dönüş hazırlıklarına hız verdi. Bu durum, Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde trafiğin akıcı bir şekilde yoğunlaşmasına neden oldu. İstanbul'a doğru ilerleyen araç sayısı artarken, Ankara istikametine giden araçların sayısının daha az olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Düzce'de Hava Durumu ve Sürücülere Uyarı
Bu arada, Düzce genelinde hafif yağmur etkili olmaya başlarken, yüksek kesimlerde sis görüldü. Yetkililer, sürücüleri olumsuz hava koşullarında dikkatli olmaları, trafik kurallarına uymaları ve özellikle takip mesafesini korumaları konusunda uyardı.








