Edirne'de lise öğrencileri ekşili köfte yarışmasında hünerlerini sergiledi

EĞİTİM Yayınlanma : 28 Eylül 2025 23:15 Düzenleme : 28 Eylül 2025 23:15
Edirne'de lise öğrencileri ekşili köfte yarışmasında hünerlerini sergiledi
Edirne'de düzenlenen gastronomi festivalinde lise öğrencileri arasında yapılan ekşili köfte yarışmasında Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birinciliği kazandı.
Edirne'de lise öğrencileri ekşili köfte yarışmasında hünerlerini sergiledi

Edirne'de düzenlenen "Topraktan Sofraya Gastronomi Festivali" kapsamında lise öğrencileri arasında ekşili köfte yarışması düzenlendi.

TRAKYA'NIN AŞÇILARI YARIŞIYOR

Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen festivalin son gününde "Trakya’nın Aşçıları Yarışıyor" etkinliği kapsamında aşçı adayı öğrenciler kıyasıya yarıştı. Yarışmaya Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kırklareli Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katılım gösterdi.

EDİRNE EKİBİ BİRİNCİ OLDU

Öğrenciler, hazırladıkları ekşili köfteleri jüri üyelerinin beğenisine sundu. Yapılan titiz değerlendirme sonucunda Edirne Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Zeynep Keskin ve Buğra Öztürk birinciliğe layık görüldü. Birinci olan Keskin ve Öztürk, en lezzetli ekşili köfteyi hazırlamış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Programın sonunda yarışmaya katılan öğrencilere sertifikaları ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.