Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Özlü, 'Sivil toplum kuruluşlarımızı aynı gönül çatısı altında buluşturuyor; birlikte üreten, birlikte düşünen ve birlikte yol yürüyen güçlü bir dayanışma ağı oluşturuyoruz' dedi.

SOSYAL YAPIYI GÜÇLENDİRMEK
Toplantı, Başiskele Belediyesi Antik Köfte ve Restoran’da gerçekleştirildi. Burada, ilçenin sosyal yapısını güçlendirecek projeler, gönüllülük çalışmaları ve toplumsal dayanışmayı artırmayı hedefleyen ortak projeler ele alındı. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programda, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
GÜÇLÜ İLETİŞİM VURGUSU
Başkan Özlü, Başiskele’de güçlü bir dayanışma kültürü oluşturmak için sürekli olarak sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim halinde olduklarını belirtti. Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarının toplumun her kesimine dokunan önemli yapılar olduğuna dikkat çekerek, gönüllülük esasına dayalı çalışmaların sosyal birlikteliği güçlendirdiğini ifade etti. Katılımcılar, sosyal sorumluluk projeleri ve gençlik çalışmaları gibi konularda fikir alışverişinde bulundu.







